Chris, wat er ook is!

Mijn oma is overleden en ik ben steeds verdrietig. Wat kan ik doen?’

Het is helemaal niet gek dat je haar mist, dit hoort bij jouw rouwproces. Je oma was vast belangrijk voor je en nu moet je op zoek naar jouw manier van omgaan met gemis en verdriet. Je kunt een mooie foto van haar uitprinten en deze thuis neerzetten. Het kan ook helpen om je gevoelens en gedachten op te schrijven of hierover een tekening te maken. Je verdriet delen, dus met iemand (God, familie, iemand die je vertrouwt) te praten, kan je ook troosten. En, als je bid mag je best vragen aan God om goed voor haar te zorgen.

Je kunt met Chris chatten over alles wat je dwars zit of waar je gewoon even over wilt praten. Ga bovenaan de pagina naar ‘Chat met Chris’ en chat, mail of bel ons!


Comments to Mijn oma is overleden en ik ben steeds verdrietig. Wat kan ik doen?’

Laat een reactie achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *