Chris, wat er ook is!

Chat, mail of bel met Chris

Van harte welkom bij Chris, wat er ook is. Je kunt met ons chatten, mailen of bellen. Voel je vrij om op onze chat te komen of een email-profiel aan te maken. Je blijft altijd anoniem.

Chat met ons Mail met ons Bel met ons *

Chat

Bij de chat maak je gebruik van een nickname. Het is volledig anoniem.

De chat is elke dag open van 15.00 – 17.00 uur (een gesprek starten is mogelijk tot 16.45 uur) en van 19.00 – 22.00 uur (een gesprek starten is mogelijk tot 21.45 uur).

Je hebt op de chat eenmalig een gesprek met een chatcoach. Natuurlijk ben je van harte welkom om een keer terug te komen, je hebt dan wel contact met een andere chatcoach. Je kunt op de chat maximaal 2 keer per dag een gesprek voeren.

Mail

Je kan 24 uur per dag mailen.
Vind je het fijn om wat langer contact te hebben met één (zelfde) coach? Maak dan een profiel aan. Wanneer je een profiel hebt aangemaakt, wordt je gekoppeld aan een e-coach die je naar je luistert en met je meedenkt. Als jouw e-coach heeft gereageerd, ontvang je een e-mail met een linkje om de reactie te lezen. Hoewel je met ons mailt, weten wij jouw mailadres niet en ben je volledig anoniem.

Bellen

Bij de telefoon kan je ook gebruik maken van een nickname, je blijft dan anoniem.
Wil je ons liever spreken? Op woensdagavond kun je tussen 19.00 en 21.30 uur met Chris bellen via 078 – 63 123 00. Een gesprek starten kan tot 21.30 uur. We hebben tot 22.00 uur voor jou de tijd.

Privacy
We hebben alle gebruikersafspraken nog even op een rijtje gezet in de disclaimer. Hier kun je ook lezen hoe we met jouw privacy omgaan.

Loading...