Chris, wat er ook is!

‘Help, mijn moeder bemoeit zich met mijn vrienden’

Heb je het al gezien? Sinds een paar maanden schrijven wij stukjes in de Visie. Hier beantwoorden we al jullie vragen. Onderaan dit berichtje zie je hoe je jouw vraag in kunt sturen. Maar eerst het antwoord op deze vraag:

Mijn moeder bemoeit zich met mij en mijn vrienden. Ik vind dat vervelend. Hoe stop ik dit?’
Wat een betrokken moeder hebben jij ;). In de tienertijd is het belangrijk om je eigen vrienden te hebben en ouders moeten daar nog erg aan wennen. Logisch dat je je afzet tegen je ouders. Bedenk eens hoe het komt dat je moeder dit doet en bedenk op welke manier jij het fijn zou vinden dat je moeder betrokken is. Bid en denk erover, misschien kunnen jullie wel tot goede afspraken komen!

Je kunt met Chris chatten over alles wat je dwars zit of waar je gewoon even over wilt praten. Ga bovenaan de pagina naar ‘Chat met Chris’ en chat, mail of bel ons! En als je jouw vraag ook in de Visie én op onze site wilt, mail dan naar dwars@eo.nl en misschien beantwoorden we de volgende keer jouw vraag (de vraag is altijd anoniem, dus jouw naam wordt niet genoemd).


Laat een reactie achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *